ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ + (2314) 001 550


05-09-2017 από το 
0
5.00 από 1 ψήφους

Φορέστε ιδανικά τα κοσμήματα… και εντυπωσιάστε με την εμφάνισή σας! Κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια πρωταγωνιστούν στη μόδα για ακόμη μια χρονιά, προσφέροντας ποικίλες επιλογές στο γυναικείο φύλο. Ωστόσο, όπως κάθε αξεσουάρ, έτσι και τα κοσμήματα ακολουθούνται από μερικούς «κανόνες» όσον αφορά τη χρήση τους. Οι παρακάτω συμβουλές δείχνουν πως μπορείτε να φορέσετε τα κοσμήματα… έτσι ώστε να κάνετε τη διαφορά!

Διαλέξτε χρωματιστά κοσμήματα… σε ουδέτερα ρούχα!

Τα κοσμήματα με έντονα χρώματα μπορούν να ολοκληρώσουν μια εμφάνιση, η οποία χαρακτηρίζεται από ουδέτερα χρώματα. Με άλλα λόγια, ένα μαύρο παντελόνι, ένα γκρι πουλόβερ ή ένα μπεζ φόρεμα είναι εύκολο να ενισχυθούν με  φωτεινά ροζ δαχτυλίδια, μπλε σκουλαρίκια, μοβ βραχιόλια με χάντρες ή ένα μεγάλο κίτρινο μενταγιόν.

Πείτε «όχι» στα σκουλαρίκια μαζί με το περιδέραιο

Αν δεν συνδυάσετε όμορφα τα κοσμήματα μεταξύ τους… το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το αναμενόμενο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα περιδέραιο, προτιμήστε να το φορέσετε μόνο του, χωρίς σκουλαρίκια, ειδικά αν είναι αρκετά μεγάλο.  Γενικά, πάντως, ούτε τα μεγάλα σκουλαρίκια ή κολιέ είναι εύκολο να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα κοσμήματα, εκτός και αν είναι πολύ διακριτικά.

Captcha

ΣΧΟΛΙΑ